Nyhet: Tamron lanserar nytt!

Nyhet

Tamron vilar inte på hanen just nu och det nyaste tillskottet blir en vidvinkelzoom för fullformat som ska ligga "rätt" i pris och bli en favorit bland kunderna. Låg vikt, bra pris och bra prestanda låter som en vettig kombination, eller hur!

Tamrons egen lanseringstext: 

Nu kommer Tamron med en ny vidvinkelzoom för fullformat, Tamron 17-35mm f/2.8-4 Di OSD, som kombinerar ett ovanligt lätt och kompakt utförande med god ljusstyrka och hög bildkvalitet. Objektivet finns för Canon och Nikon DSLR-kameror och är utrustat med både vädertätning och en specialdesignad tyst fokusmotor – OSD (Optimized Silent Drive). Ett mycket prisvärt och användbart objektiv för såväl resor och landskap som för sportfotografering! Nikon-versionen finns för försäljning från och med september månad medan Canon-versionen kommer att bli tillgänglig i oktober. 

Vidvinkelzoom är en relativt komplicerad konstruktion vilket i regel gör att priset blir lite högre men här har man hittat en brs balans säger man hos Tamron. Viss vädertätning, tyst och mycket snabb fokusering, en vikt på endast 460 gram och ett kompakt yttre format ska locka Canon- och Nikonkunder till att investera i denna. 7990kr inkl moms. 

Läs mer här: Tamron 17-35/2,8-4,0 Di OSD