Nyhet: Sony lanserar!

Nyhet

Nu är det dags för ännu en lansering inför hösten 2018 och det är Sony som går ut med en ny serie minneskort som får namnet Tough och det skvallrar om vad de har för feature, eller hur? Det här är ännu ett steg för Sony att stärka sitt sortiment.

Det är ingen liten skillnad mot andra kort utan Sony har gått hela vägen för att skapa ett minneskort som tål allt man kan tänka sig. Det är 18x tåligare när det gäller att böja kortet än en standardkort (180N istället för 10N), det är IPX8-klassat för vattentäthet och IPX6-klassat för dammtätning, de tuffaste klassningarna som finns just nu. Kortet är gjutet i ett stycke och man har säkrat upp det långsiktigt genom att ta bort den konventionella låsningen på sidan och gjort andra designändringar. Även inuti kortet är designen och kvaliteten på en extremt hög nivå - det här ska vara det bästa och säkraste SD-kortet (UHS-II) på marknaden. Dessutom är de V90-klassade till alla videoskapares stora lycka! 

Läs mer här: Sony TOUGH SD minneskort