Nyhet: Samyang MF 85/1,8 ED UMC CS

Nyhet

Nu kommer ett nytt 85mm från Samyang med manuell fokusering, ett relativt lågt pris och en design passande APS-C-sensor-kameror. Niobladig bländare, snygg bokeh, litet format och låg vikt samt en största bländaröppning på f/1,8 gör den intressant...

Den kommer till Canon EOS M, Sony E, Fujifilm X och Micro 4/3 och täcker upp till APS-C. Det här är objektivet för dig som vill komma åt motsvarande 135mm bildutsnitt (35mm format) till din spegelfria kamera. Känslan i Samyang är helt rätt och vi vet att de lyckats skaka fram många populära objektiv. Kommer det här bli ännu en succé? Osäkert då manuellt fokusering är begränsande säger vissa och andra menar att det finns så bra hjälpmedel med tex Focus Peaking samt att vid filmning kör man sällan autofokus i vilket fall så att det kommer att bli en storsäljare. Är det här ett objektiv som du känner för? Kommer den hamna på din kamera? 

Läs mer här: Samyang MF 85/1,8 ED UMC CS