Nyhet: Nikon lanserar igen!

Nyhet

En ny kamera lanseras idag, Nikon D3500, och även om det inte är alls lika spännande som lanseringen av Z-fattningen så är det här insteget in i vår fina fotohobby för många och därför viktig för oss alla som gillar fotografering.

D3500 ger egentligen inget nytt till användaren utan är en strategisk uppdatering då kamerahuset ser ut som det i D5600 för att göra tillverkningsprocessen enklare genom att ha färre konstruktioner. Det är vad vi tror och då instegsmarknaden minskat rejält är det en naturlig åtgärd. Vad får man för pengarna då? Egentligen en D3400 i ett D5600-fodral men utan den vridbara touchskärmen. 24 mpixel, uppkoppling via Bluetooth, 1080/60p-video, 11-punkters autofokus och den kommer att säljas i ett par olika paketlösningar. Mer information kommer inom kort...