Nyhet: Feiyutech G6 Plus

Nyhet

På marknaden för stabiliseringsprodukter finns så många att välja på och dessutom är de flesta bra eller väldigt bra - så frågan blir vilken man ska välja. En uppstickare har varit Feiyutech G6 som nu kommer som Feiyutech G6 Plus med en smart feature...

Den fungerar nämligen till din smartphone OCH till din actionkamera. Inte nog med det, även en kompaktkamera eller lättare spegelfri systemkamera funkar utan problem. Stänkskyddad, omdesignad för att inte skymma skärmen på din kamera och med ett multihandtag för manuell fokusering eller för att ändra inställningar. WiFi, Bluetooth, lång batteritid, låg vikt och mycket bra byggkvalitet (som Feiyutech visat med sina tidigare produkter) gör att G6 Plus kan bli en riktig succé. Att kunna använda samma stabilisering till flera produkter är guld värt för många och priset är mer än förnuftigt. 

Läs mer och boka här: Feiyutech G6 Plus, 3-axlig stabilisering