Nyhet: DJI Mavic 2 Zoom och Mavic 2 Pro

Nyhet

Drönare har blivit ett mycket uppskattat verktyg för många och vi har idag glädjen att meddela att det kommer fler nyheter i den kategorin. Det är DJI som släpper sin Mavic 2 Zoom och Mavic 2 Pro idag. Läs mer om nyheterna via länkarna här nedan.

Gillar du också möjligheterna som en drönare har i ditt skapande av foto och film så tycker vi definitivt att du ska hålla ögonen på de här två. DJI har släppt två nya versioner av sin populära Mavic-modell. DJI Mavic 2 Zoom har som namnet avslöjar ett zoomobjektiv på 24-48 mm f/2,8-3,8 (motsvarande 35mm kamera). Mavic 2 Pro har en Hasselblad 1" sensor med möjlighet att ta bilder i 20Mpixel upplösning. 

Båda drönarna kan spela in video i upp till 4K UHD i 30 fps och har en smidig hopfällbar design. 

Läs ännu mer här: 

DJI Mavic 2 Zoom 
DJI Mavic 2 Pro