Nyhet: 23 augusti

Nyhet

Nikon har inte gjort någon hemlighet av att man är på gång med nya produkter den 23 augusti utan snarare gjort en relativt lång teaserkampanj inför lanseringen. Det finns många rykten och "information" om vad som kommer...

Vi kan berätta den 23:e augusti om vad Nikon vill lansera - det viktiga är dock vad DU vill att det ska vara? Vad är det för funktioner och specifikationer som du önskar dig? Vad vore drömprodukten från Nikon för dig? Vilken teknik eller funktion skulle göra att du byter till det som ska lanseras den 23:e augusti? Vi har massor av förhoppningar, drömmar och önskemål då många av oss på CyberPhoto har Nikon nära hjärtat när det gäller kameror och objektiv. Spännande är det i vilket fall, eller hur? 

Mer information om en produktvisning i Umeå kommer inom kort.