Delta i SM i Fotografi

Vi vet att vi har otroligt talangfulla kunder. Vi har sett det i alla de tävlingar som vi själva har anordnat. Därför vill vi passa på att tipsa er om den här tävlingen "SM i Fotografi". De tar emot ditt bidrag fram till söndag.

SM i Porträtt har säkert de flesta hört talas om och SM i Fotografi är den utvecklade formen av tävlingen. För första året har man nu öppnat upp för 11 kategorier. Klassiskt Porträtt, Kreativt Porträtt, Baby, Barn, Fine Art, Reportage, Bröllop, Digital Illustration, Kommersiell, Natur/Vildliv, Öppen kategori. Mer info om kategorierna här. Det spännande är att i den här tävlingen får professionella fotografer och amatörer mötas och de deltar på samma villkor. 

Den digitala inlämningen sker t o m den 19 augusti. Finalisterna tillkännages den 6 september. Som finalist får du göra en print på din bild och skicka in till livebedömningen som går av stapeln den 14 oktober. Den 15 oktober är det stor galamiddag och prisutdelning. 

Gillar du foto, tävlingar och galamiddagar så är det här en prestigefull möjlighet att mäta sig med de allra bästa. 
Information om hela eventet och biljetter hittar du här: 

SM i Fotografi - hemsidan 
Anmälan och regler 

Info! Tävlingen anordnas inte av eller i samarbete med CyberPhoto - vi vill tipsa våra läsare om chansen att tävla med sina bilder.