X-files: Arizona

Arizona skies in Iceland...

Några av oss var nyligen på en fotoresa till Island. Denna gång körde vi runt hela ön och landskapet är minst sagt omväxlande. Ibland kör man på månen, ibland genom potatisland, ibland genom Grand Canyon, ibland i fjällen, ibland i Scotland, ibland i Norge, och allt i samma land.

Bilden är tagen med Fujifilm GFX50S + GF 23/4,0 R LM WR, 1/125s, f/16 och ISO 100. Det jag verkligen gillar med 23mm på mellanformat är att det motsvarar 18mm på en fullformat men den förminskar inte på samma sätt då det bevisligen är 23mm.

Fujifilm GF 23/4,0 R LM WR är en grymt fin optik men den vi fått låna är ett förproduktionsexemplar och då får vi inte visa bilden i full upplösning så därför visar vi den bara i 4K. Klicka här för större bild!

Vill du läsa mer ur vår serie ”X-files" så kan du använda sökfunktionen här i bloggen och skriva in just X-files, eller bara klicka på denna text >>

/Thomas