Tamron AF SP 24-70/2,8 Di VC USD G2

Nyhet

Fredagen till ära kan vi bjuda på en riktigt spännande nyhet. Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD G2. Ett allsidigt objektiv med stort ljusomfång som tar bildstabilisering på djupaste allvar.

Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD G2 presenteras idag och det ser fantastiskt spännande ut. Den stora intresseväckaren är bildstabiliseringen som tar Tamron till toppen om vi får tro dem själva. Tack vare dubbla microprocessorer har objektivet fått en riktig boost på området bildstabilisering.

Den ena processorn kommer nu att arbeta med autofokus och får en snabbare och mer noggrann skärpa. Processorn nummer två får därmed möjlighet att enbart med bildstabilisering och ska klara av att kompensera kameraskakningar upp till fem slutartidssteg.

Objektivet har en sofistikerad optisk konstruktion bestående av 17 linselement i 12 grupper, är väderskyddat och tåligt mot fukt och damm, frontlinsen har en florine-behandling och höljet är av tålig metall. Med andra ord väl bäddat för ett mycket aktivt fotoliv med många användningsområden.

Nu möts alltså Sigma och Tamron med varsin 24-70 F/2,8 i nya versioner, vilken möjlighet att uppdatera maskinparken och vilken prisfight dessutom! Sigma nyhet ligger på 14990kr och denna nyhet från Tamron som beräknas kosta 13990kr. Vi kommer självklart med tester på dessa heta objektiv, vi räknar med att du har vårt test i din browser i slutet av sommaren.

Kolla in vår förbokningskampanj och läs mer info om nyheten här:

Tamron AF SP 24-70/2,8 Di VC USD G2