Sony A9 "uppdaterad"

Test

Vi har uppdaterat vårt test av A9 då det första exemplaret inte var ett produktionsexemplar utan en förserie-kamera. Du läser testet på denna supersnabba best från Sony helt utan kostnad och inloggning hos oss!

Mats skriver så här: Bara under sista året har det hänt en hel del när det gäller serietagning och autofokus. Den ena kameran efter den andra slår nya "världsrekord", och det gäller speciellt bland de spegelfria modellerna. Spegelreflexkamerorna har också blivit snabbare på det mesta, men dessa har alltid tidigare varit snabbare och har idag betydligt färre AF-punkter utspridda över en mindre yta, och spegeln har självklart sina begränsningar och känns som att det börjar närma sig dess övre gräns. Idag har många spegelfria kameror kommit ikapp och även gått förbi DSLR när det gäller hastighet.

Läs allt här: Sony Alpha A9 test