Sigma "uppdaterar"

Nyhet

Nu släpper Sigma priset på 24-70mm f/2,8 samt 14mm vidvinkel (f/1,8) och man siktar in sig på att vara märkbart lägre prissatta än konkurrenterna på marknaden när det gäller de senaste versionerna av dessa objektiv...

Det har inte gått någon förbi att Sigma, och även Tamron, lyft sig rejält de senaste fyra åren för att modernisera utbudet av objektiv. Det man lyckats med är kombinationen prestanda och pris och nu vet vi vad 24-70mm i Art-serien ska kosta och det är en stor prisskillnad mot konkurrenterna. Frågan är då givetvis hur bra den står sig när det gäller prestanda och bildkvalitet...det återstår att se. Läs mer om dessa nyheter och boka ditt exemplar redan nu! (Inget köptvång vid beställning nu)


Läs mer om 24-70mm: Sigma 24-70/2,8 DG OS HSM Art
Läs mer om 14mm: Sigma 14/1,8 DG HSM Art