Samyang AF 35/2,8 FE (Sony)

Nyhet

Nu lanserar Samyang ett 35mm objektiv till Sonys fullformatskameror med E-fattning. Till skillnad från de flesta andra Samyang-objektiv har denna autofokus och man verkar ha prioriterat formatet. Vi tror att 2017 blir året när...

...tredjepartstillverkare kommer med flera nya objektiv och tillbehör till Sonys E-fattning. Det har varit rätt tyst på detta område men Sigma lanserade MC-11, adapter för deras Canon-objektiv när man vill använda dessa på en Sony-kamera med E-fattning, och vi tror att flera tillverkare lanserar både objektiv och lösningar för att Sony-användare ska komma åt fler objektiv. Antalet användare av Sonys A7-serie och A6xxx-serie ökar för varje dag så efterfrågan blir större för varje dag. Samyangs nya 35mm är riktigt kompakt men har 2st asfäriska linselement, är bara 33mm hög och väger endast 85 gram (!). Närgräns på 0,35m. Pris och leveranstid kommer inom kort...

Läs mer om Sigma MC-11 här: Sigma Adapter MC-11 test

Läs mer och boka nya Samyang här: Samyang AF 35/2,8 FE Sony E