Prylglädje...

Igår skrev vi lite om inspiration vilket är en grundförutsättning för all estetiskt verksamhet. Ett annat sätt att motivera sig själv att komma igång med en hobby är att investera i nya prylar. Det här gäller praktiskt taget alla hobbies.

Att investera i en ny kamera kan vara det som behövs för att komma igång igen. En tidigare stamkund gick över till digitalt för snart 15 år sen men efter bytet svalnade intresset, men efter flera trevliga samtal blev det en ny, modern utrustning som senaste månaderna fått gå hårt och första bröllopsplåtningen är bokad och fotoresa i höst är inplanerad. Fördelen med fotografering är ju att man också kan tjäna en slant på det...

Vad ska man köpa? Det finns knappt några dåliga kameror eller objektiv på marknaden men ändå är skillnaden rätt stor och behovet ska styra vad du landar i för produkter. Ring eller maila oss gärna för mer info. Just nu har vi kampanj på Fujifilms finfina X-Pro2 där du sparar ca 5000kr och får en fantastisk kamera för porträtt, streetfotografering men även bröllop och annat där högsta möjliga hastighet inte är prio ett (även om X-Pro2 är en relativt snabb kamera) men känsla, bildkvalitet och tillgång till fantastiska objektiv är viktigt. Vi gillar X-Pro2 skarpt...så kolla in den! Nya prylar kan ge dig en ny kick i fotograferandet.

Läs mer här: Fujifilm X-Pro 2 kampanjpaket!