Nikon D7500

Test

Nikons succé D7xxx med nya D7500 som det senaste tillskottet bevisar sitt värde än en gång. Sensorn tillsammans med resten av bildprocessen är riktigt bra och kan vara ett bra alternativ, även om du vant dig med fullformat...

Mats skriver: Med samma sensor som D500 blir också bildkvaliteten minst lika bra som den mer påkostade syskonkameran. Bruset på höga ISO är något lägre än vanligt bland dagens APS-C-kameror. Bilder tagna på extremt höga ISO som t ex högsta möjliga ISO 1,64 miljoner blir det självklart rätt usel kvalitet på och knappast något man får lust att hänga på väggen, men det går i alla fall att se vad bilden föreställer och är tänkt att användas i riktigt dåliga ljusförhållanden vid bland annat polisspaning, övervakning etc. Exponering och färgåtergivning fungerar som vanligt klanderfritt, det är ju en Nikon!

Läs mer här: Nikon D7500 test