Jobba hos oss!

Vi kommer att behöva nya kollegor inom nära framtid för tillsvidare-anställning och ser gärna att du söker om 1) du känner att du VILL arbeta hos oss på CyberPhoto AB och 2) du tycker om människor, både kollegor och kunder, varje vardag i veckan!

Du får gärna tycka om människor även på helgerna, men det vi erbjuder är en riktigt härlig arbetsplats med arbetstid på vardagar och på något sätt en arbetsuppgift som innebär att ta hand om våra kunder på någon av våra avdelningar; försäljning via butiken, inbyte, telefon och mail samt stödfunktioner som kundtjänst, service, returhantering m.m. Vi kommer att behöva fler medarbetare inom kort och därför söker vi dig som i huvudsak uppfyller kriterierna här ovanför, men meriterande och uppskattat är kunskap och intresse inom foto och/eller video samt en glad, positiv inställning till sin omgivning.

Skicka din ansökan till tobias@cyberphoto.se redan nu!