Canon EOS 6D Mark II

Nyhet

Canon lanserar EOS 6D Mark II idag, en efterföljare till en kamera som valts av tusentals entusiaster i Sverige. Nu har man lyft nivån rejält men priset är på en nivå som gör den åtkomlig för många av oss som älskar fotografering.

Många kameror som lanseras idag tar tekniken till en otroligt hög nivå med specifikationer som är långt över vad man kunde förväntat sig för bara 5-6 år sen. Nackdelen blir att priset kan sticka iväg rejält men Canon har med EOS 6D Mark II hittat en mix av prestanda och pris som överraskar positivt och därför är det här en MYCKET intressant produkt för många av oss.

När det gäller specifikationer så har man utgått från EOS 6D men allt är egentligen bättre så helheten är en helt ny produkt tack vare en ny sensor på drygt 26 mpixel, fullformat så klart, ett avancerat och väldigt potent autofokus-system och det tillsammans med en två generationer nyare processor, 4K timelapse, touch-skärm som är vinklingsbar och med WiFi, NFC och BLE (Bluetooth). Kort sagt är EOS 6D Mark II högst intressant med sina 45 korslagda autofokuspunkter och 6,5 bilder per sekund även för de som uppskattar och behöver ha lite mera fart i kameran. Förra generationen gav fina bilder men var sparsmakad när det gäller allt annat men på 6D så är man på banan och då har vi inte nämnt att den har Dual Pixel AF, ett system som är underskattat av de flesta...

Läs mer och boka här: Canon EOS 6D Mark II