Canon EOS 200D

Nyhet

EOS 6D Mark II får inte vara ensam en dag som detta, Canon passar på att uppdatera 100D med en uppdatering som får namnet EOS 200D. Man har slimmat till den ytterligare och förenklat överföring till mobiltelefon eller surfplatta.

Enligt Canon är det här den lättaste spegelreflexkameran på marknaden idag som har en vinklingsbar skärm. Precis som med de nyare modellerna från Canon har man nu Dual Pixel AF för riktigt vass fokusering oavsett om man kör LiveView eller via sökaren. Skärmen har touch-funktion och skapar en enkel miljö för att föra över bilder trådlöst och att använda menyerna när du plåtar. Ny sensor, ny processor, ny autofokus och ett helt nytt menysystem för att förenkla användningen maximalt.

Man kan även välja selfie-läge som slätar till hudtoner och förstärker bakgrundsoskärpan, något som passar om man gillar att dela bilder på sociala medier. Canon har uppdaterat appen Camera Connect som är riktigt bra så kort sagt är EOS 200D ett bra val för dig som vill förbättra kvaliteten på dina bilder på sociala medier, kanske en present till tonåringen eller till dig själv?

Läs mer och boka här: Canon EOS 200D