Redefine Ordinary

Just nu pågår Redefine Ordinary, Canons kampanj för att fler ska få möjlighet att upptäcka den läckra EOS M-serien. Vi har skapat en sida där du kan få lite mer kläm på produkterna och tekniken. Varmt välkommen att titta in.

Så har vi tagit oss an en ny vecka full av vardagsmagi. För dig som är nyfiken på foto vill vi tipsa om en lättsam och grundläggande utbildningsserie i 4 delar om EOS M-serien. Eos M vinner mark och inte undra på det. Det är ett mycket kreativt koncept som passar perfekt för vardagsfoto och film. Vässade funktioner hjälper dig att enkelt skapa de bilder du vill ha och att dela med dig av dem.

Klicka in på länken nedan där du bland annat har direktlänkar till alla produkter i serien. Där hittar du också videoavsnitten med Nana som arbetar med Instagram och driver en reseblogg samt Kenneth som arbetar fotograf och vloggare.

Erbjudande! Just nu så får du som beställer en EOS M en exklusiv rem med ditt eget namn.


Se videoavsnitten och lär dig mer om EOS M här.