Optech är tillbaka!

Nyhet

Efter några års frånvaro och många förfrågningar från våra stamkunder så är Optech, eller OP/Tech som det heter egentligen, tillbaka i sortimentet med sina supersköna remmar. Finns till kameror, objektiv, stativ, kikare och jaktprodukter.

Vi ser ofta fotografer med gamla och slitna Optech-remmar och många, däribland vi själva, har behövt byta till ett nytt och nu kan du göra det till ett bra pris! Vi kör introduktionskampanj fram till 31 mars, du sparar 25% på valfria produkter från Optech. Vad är så speciellt? Känslan är riktigt bra och neopren är ett både elastiskt och bekvämt material som gör att en konventionell rem känns stram. Våga prova, vi tror att du också fastnar! Sen är fördelen med Optech att det finns massor av tillbehör.

Hitta din modell: OP/Tech produkter & kampanj

(Fler produkter kommer i sortimentet under denna vecka, håll utkik!)