Inbjudan: Umeå

Nu är det dags att lära sig mera om skärmar, kalibrering, färger, upplösning, utskrifter, ritplattor och mycket mera med Network Innovation, Epson, EIZO och Wacom. Helt kostnadsfritt och på plats här i Umeå!

Den 30:e mars är det dags och på plats i 1646 Studios lokaler finns vi och ett gäng medarbetare från ovanstående varumärken. Programmet är fullspäckat och du som besöker detta får en valfri utskrift i upp till A3+ med dig hem - helt utan kostnad! (Ta med dig en högupplöst bild på ett minneskort så hjälper vi till på plats). Du har programmet här nedanför och det är ett begränsat antal platser så se till att anmäla dig nu! Maila oss på blogg@cyberphoto.se så får du en bekräftelse på din bokning. Hjärtligt välkommen!

Kl 17:00 EIZO genomgång
- Varför, och när, ska man kalibrera sin skärm?
- Vad är kalibreringssensorns roll?
- Vilken modell bör man välja, och varför?

18:00 EPSON genomgång
- Utskriftsinställningar
- Val av papper / pappersmedia
- Att använda olika färgprofiler

19:00 WACOM / Palette Gear, retuschering
- Tips för att komma igång med retuschering
- Genomgång och betydelse av olika verktyg för snabba och bra resultat

19:45 Hands-on, testa allt själv!
- Testa ritplattor
- Fråga om skärmar och andra produkter
- Få din utskrift utan kostnad!
- Träffa och surra med leverantörer & CyberPhoto

Vi bjuder på fika på plats. Hela tillställningen är kostnadsfri för dig som besökare men vi vill att man anmäler sig och hör av sig vid förhinder så att andra kan få din plats. Hjärtligt välkommen 30:e mars 2017, 1646 Studios, Lärlingsgatan 18, Umeå.