Härligt väder!

Kallas för ålderstecken när man pratar väder men vi märker att alla, oavsett ålder, vill prata om det härliga vårvinter-vädret som delar av sportlovet har bjudit på, helt fantastiskt och då kommer även fotograferingen igång för många!

Den här bilden skickade Samuel Sörlin in till oss i oktober 2013 men den passar så fint in på hur det har sett ut på många håll den sista tiden. Många av oss plåtar bara på sommarhalvåret och "kickoffen" brukar vara de här dagarna när solen värmer så fint i mars månad. Vi kör idag ett kampanjpris på de 70-200mm från Tamron som vi har kvar i lager och de springer iväg i rasande fart, många är sugna att komma igång med fotograferandet och att ladda upp inför våren! Har du frågor om prylar, ring eller maila oss gärna. Vill du följa det senaste och tävla med oss, följ oss på @cyberphoto_se på Instagram där vi idag tävlar ut biobiljetter.

Nu är fotosäsongen igång - häng med!