Fujifilm X-T20

Test

Vi närmar oss vårdagjämningen med stadiga steg och samtidigt får du i dagens test se ett Umeå i full vinterskrud. Idag tar vi oss an Fujifilm X-T20 en kamera med klassisk design och ett inre fyllt av alla funktioner du kan tänkas behöva, oavsett säsong.

Visst är våren på gång även om det inte verkar så i dagens test. Ovan ser du vackra Helena Elizabeth kyrka i Umeå som inom några veckor kommer att fyllas av vårens brudsällskap. En härlig tid att ser fram emot och planera för.

Fujifilm XT20 är en kamera som fungerar utmärkt för vårens och sommarens alla högtider. Liten och smidig med mycket fin bildkvalitet och i princip ljudlös bildtagning. Du har också en fin videokvalitet i 4K för alla tillfällen då stillbilden inte räcker till för att förmedla stämningen. För övrigt är den en klassisk designskönhet och det går ju hem i alla lägen.

Kolla in testet, bilderna och videons kvalitet, den här kan vara något att satsa på i vår!


Fujifilm X-T20 läs vårt test här.