Fujifilm GF 120/4 R LM OIS WR Macro

Test

Idag släpper vi testet på 120mm GF till GFX från Fujifilm och det har redan använts flitigt av oss på CyberPhoto! Mats har så klart testat mest för att ge en rättvis bild av detta objektiv. Bor du i Umeå så kom förbi och testa GFX och 120mm!

Mats skriver: Inbyggd bildstabilisering underlättar vid fotografering på fri hand eller i lite sämre ljusförhållanden, med en funktion motsvarande upp till 5 steg kortare slutartid. En linjär fokuseringsmotor gör autofokuseringen relativt tyst och snabb. Fokuseringslösning med flytande linselement, bidrar till optimal bildkvalitet på alla avstånd. Objektivet ger ifrån sig svagt kluckande, susande och gnisslande ljud som förmodligen orsakas av fokuseringsmotorn, stabiliseringen och de flytande linselementen.

Läs testet här: Fujifilm GF 120/4 R LM OIS WR Macro test