Firmware Nikon

Nyhet

Nu har Nikon släppt ny firmware till D3400 och D5600, två kameror som har Snapbridge inbyggt för smidig överföring till din smartphone eller surfplatta. Det är också det som uppdateras genom den nya programvaran.

Du hittar en länk här nedanför som tar dig till uppdateringssidan. Snapbridge är ett smart och smidgt sätt att överföra bilder och vi har testat det mycket sen det såg dagens ljus ett drygt år sen i Nikon D500. Flera tillverkare kommer med liknande lösningar där din kamera och telefon kommunicerar löpande och ser till att bilderna hamnar direkt i telefonen utan att du behöver koppla upp och manuellt skicka bild för bild. Det har inte fungerat "perfekt" hittills men när det fungerar så är det mycket smidigt och vi vet att det handlar om att få mjukvaran bättre och bättre och det är vad Nikon har gjort nu.

Ladda ner uppdatering här: Nikon nedladdningscenter & firmware