Bloggkamera!

Nyhet

Jättemånga frågar efter en bloggkamera och nu har vi både Q2N och Q4N som passar perfekt för dig som driver en blogg, vlogg, youtube-kanal eller vill spela in när spelar gitarr eller gör ditt livs hopp i skidbacken...Handy är något för dig!

Eftersom det är så många som både producerar och tittar på olika filmer på webben är också intresset för kameror för det väldigt stort. Webkameror var hett först, sen kom smartphones och nu finns kameror avsedda för smidig och bra hantering som ger fantastiskt bra bildkvalitet. Canon Legria Mini och Canon Legria mini X blev väldigt populära och Handy-serien från ZOOM har tagit över då de också spelar in ljud i mycket, mycket hög kvalitet. Vi vill tipsa om Q2N och Q4N som båda är mycket bra kameror för just denna typ av användning och med enkel hantering får du produktioner av högsta möjliga kvalitet.

Läs mera om Q2N: Zoom Q2N Handy videorecorder
Läs mera om Q4N: Zoom Q4N Handy videorecorder