Sista chansen: Astro

Vår Astro-tävling sjunger på sista versen och imorgon, 28 februari, är det sista chansen för dig att delta med en bild. Riktigt fina vinster gör det intressant att vara med och under veckan korar vi vinnaren. Se till att skicka in din bild redan nu!

Tävling betyder att man kan vinna något och det gör man så klart även här - vinnaren vinner valfria produkter från Celestron för 10000kr och kommer man tvåa vinner man valfria produkter från Celestron för 5000kr och trean för 2500kr. Totalt prisbord är alltså värt 17500kr och vinnaren väljer själv vilka produkter man vinner. Se till att komma ut för att plåta när tillfälle ges, du behöver bara en superbild för vinna!

Lycka till!

Tävlingen pågår 3 januari-28 februari 2017, bilderna behöver ej vara tagna under perioden för att skicka in bidrag. Du skickar in ditt bidrag till blogg@cyberphoto.se i JPG-format och max 3 MB men minst 800 pixel både på höjd och bredd. Skicka inte dropbox-länk eller andra bildformat, de deltar inte i tävlingen. Temat är Astrofoto och tolkningen är fri, så även efterbearbetning. Bilden måste vara tagen av dig som deltar i tävlingen och får bestå av flera exponeringar eller bilder men alla delar av bilden måste vara tagna av dig. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren, juryns beslut kan ej överklagas och vi förbehåller oss rätten att använda bilderna i samband med tävlingen i våra sociala kanaler (Facebook, Instagram & Bloggen). Inga bilder delas till tredje part. Ett bidrag per tävlande.

Foto: Mattias Sjöstrand