Pentax skvallrar...

Nyhet

Mässan CP+ pågår i Japan och Pentax skvallrar där om att man snart lanserar en ny 50mm f/1,4 och man har visat en "roadmap" där även en 85mm f/1,4 och ett teleobjektiv finns med och bör lanseras inom en relativt nära framtid.

Pentax K-1 är en av marknadens mest prisvärda kameror med tanke på vad den innehåller i kombination med priset. Att få en modern 36 mpixel fullformatskamera med vädertätning och massor av features under tjugotusen kronor inkl moms gör den intressant och nu visar Pentax att det kommer flera objektiv vilket är en förutsättning för fortsatt framgång. Ägaren Ricoh har satsat på 360-video med Theta och under 2017 kommer 360-video att öka som kategori och vi hoppas att Ricoh fortsatt kommer med spännande produkter.

Vi som gillar Pentax håller tummarna!