Panasonic Lumix DMC-GX800

Test

Vi har testat Panasonics nya GX800 som vi blev glada för när den lanserades eftersom den till viss del ersätter GM-serien genom att vara så liten, smidig och behändig, alltså ett bra komplement till sin större kamera för många av oss...

Mats skriver: Tack vare kamerans smidiga format och möjligheten att snabbt kunna lägga upp sina nytagna bilder på sin hemsida, facebook, instagram etc via WiFi till smartenhet, så känns GX800 som en perfekt modell för bland annat bloggare och alla övriga som känner sig begränsade med mobilkamerans funktioner och bildkvalitet. DMC-GX800:ans storlek gör också att den lär få följa med oftare än en större systemkamera, och det finns heller ingen garanti för att en större kamera ger bättre bild/filmkvalitet eller möjlighet till fler funktioner.

Läs mer här: Panasonic Lumix DMC-GX800 test