Inbjudan: Umeå

Nu är det fullt ös inför våren i Umeå, kolla in allt du kan vara med om genom oss på CyberPhoto! Nyhet är att det blir en kväll med Nikon och Göran Strand den 23:e februari - helt kostnadsfritt! Anmäl dig redan nu.

21 februari kl 13:00-15:00 Panasonic finns på plats i butiken för att visa nya GH5 och prata video. Ingen anmälan behövs, bara att komma in och träffa våra säljare och Martin Wallgren, produktspecialist hos Panasonic. Gräddvägen 5 som gäller!

23 februari kl 18:00 Göran Strand och Nikon är på plats för att föreläsa om astro- och norrskensfotografering där Göran går igenom både bilder och teknik för att du ska bli en bättre fotograf! Nikon visar fullt sortiment av produkter och finns på plats under kväll. Vi bjuder på fika, ingen avgift eller kostnad för dig som besökare men anmälan måste göras per mail: blogg@cyberphoto.se. Platsen är 1646 Studios, Lärlingsgatan 18, Umeå.

24-25 mars Workshop inom studiofotografering med John Hagby från AIFO och Elinchrom. Superpopulär på alla mässor och expon och nu kan du få två heldagar för 3495kr som du får tillbaka i form av en värdecheck som du kan använda hos oss på CyberPhoto AB! Rekommenderas starkt för dig som vill börja och utvecklas inom ljussättning. Anmälan och info: AIFO Elinchrom Event - John Hagby

30 mars kl 17:00-21:00 Helkväll med allt för dig som vill lära dig mera om skärmar, kalibrering, utskrifter och efterbehandling med verktyg som ritplattor och palette gear. Dessutom får du en utskrift med dig i upp till A3+ helt utan kostnad, ta med ett minneskort med en bild i hög upplösning. Helt kostnadsfritt, vi bjuder på fika men anmälan krävs per mail: blogg@cyberphoto.se. Platsen är 1646 Studios, Lärlingsgatan 18, Umeå.