Flaregrams

Ett konto som är värt att följa på Instagram är @flaregrams där du hittar massor av härliga resebilder tagna av Robin Nordlander som äger kontot. Följ gärna oss på Instagram så missar du inget nytt och där delar vi tävlingar och mycket mera...

Instagram har blivit en bra plattform för många fotointresserade och tack vare eller på grund av det lilla formatet är instegskraven bildkvalitetsmässigt låga samtidigt som man ganska snabbt kan urskilja en bra och dålig bild. Fördelen är att fler och fler börjar via Instagram och odlar sitt intresse för bild den vägen istället för att få en kamera i näven som julklapp. Många fotografer använder idag Instagram för att marknadsföra sig och sitt fotograferande och det är roligt att bläddra bland tusentals, eller miljontals, bilder på de olika hashtaggs som finns (#). Se till att följa oss på @cyberphoto_se och du kan även följa vår testare Mats på @ylinphoto på ett enkelt sätt.

Ses på Instagram!

Foto: Robin Nordlander, taget på Phu Quoc, söder om Saigon, ett hett tips från Robin om du uppskattar god mat och barfotaliv utan sofistikerat turistliv. Bilden tagen med Sony A7R II och FE 50mm F1,4 ZA.