Filter från NISI

Nyhet

Vi har nu filter från NISI i sortimentet och för dig som inte hört talas om dessa förut så är det mycket högkvalitativa filter för dig som plåtar landskap, filmar eller av andra anledningar har nytta av mycket hög kvalitet. NISI är top of the line.

Systemet har funnit ett tag och har nu hittat till Sverige och det populäraste är ett 100mm system, dvs 100mm breda filter där vi har adapterringar och hållare samt alla de vanligaste filtrena i lager inom kort. NISI har valt glas av mycket hög kvalitet behandlat med olika ytberhandlingar som gör att man får väldigt lite eller inga färgfel, minimalt med reflektioner och ändå en yta som är enkel och tålig att rengöra. Nano coating som bla. Nikon har i sina toppklass-objektiv återfinns på alla filter från NISI.

Läs mer och beställ här: NISI filter och tillbehör

Se filmer här: Youtube: Mer om NISI