Canon Powershot G9X Mark II

Test

Snabbt en favorit för oss då storleken är så bra...i alla fall när det gäller att vara kompakt och smidig! Med den inbyggda trådlösa överföringen till din smartphone är det här troligen en favorit för många som har höga krav på en liten kamera.

Mats skriver: Inbyggt ND-filter är alltid bra att ha och nästan ett måste vid starkt solljus pga optikens höga ljusstyrka och kamerans kortast möjliga slutartid ligger på 1/2000 s, suveränt också användas vid filmning. Trevligt också med NFC på kameran för snabbare och direkt uppkoppling till appen i smartenheten. Det ska vara enkelt och gå fort att koppla upp sig, annars tröttnar man ganska snabbt på att använda sig av Wifi. Bluetooth* har tillkommit i Mark II och ger möjligheten till konstant uppkoppling mellan kamera och smartphone.

Mera om G9X Mark II hittar du här: Canon PowerShot G9 X Mark II test