Vinter

Winter by the sea...

På rätt plats, med rätt bil, med rätt kamera, med rätt objektiv, fulladdat batteri, nytömt minneskort. Jag använde appen TPE för att hitta rätt plats att fånga solnedgången och med en fyr i förgrunden. Borde kunna bli bra om molnen spelar med. Jag var i god tid och fick en härlig promenad längs kusten innan det var dags att fotografera på allvar. Det var ju rätt fint även innan själva solnedgången så jag drog iväg några bilder, vara en var denna bild. Två ofta tråkiga och inte så utvecklande motiv är ju solnedgångar och även HDR-bilder. HDR=HighDynamicRange. Det var ändå något i denna bild som jag gillade och jag pressade HDR till den gräns att jag personligen tycker att det blir bra, men går man på hårdare så blir det fel. För hårt dragna HDR-bilder blir i mina ögon nästan äckliga. Jag hoppas att denna bild håller sig inom ramarna för din smak. Imorgon ska vi se hur bilden blev som jag var ute efter. Kan säga att molnen inte samarbetade som jag hoppats och det ledde till ett helt annat resultat som faktiskt blev riktigt dramatiskt.

Klicka här för större bild

/Thomas