Fujifilm = Action?

Ibland hör vi "ryktet" om att Fujifilms kameror skulle vara för långsamma för action, sport och annat som kräver fart på grejerna. Vi kan intyga att det inte stämmer längre och Erik Phersson läckra bild är ett bevis för det.

Du kan läsa testet på X-T2 som visar att farten är på plats och det är viktigt för oss som behöver det. Nya X-T20 kommer också att vara snabb i sin klass och som ovan skrivet, det gamla ryktet från tidiga X-E och X-Pro stämmer inte alls. Bor du i Umeå med omnejd så kom gärna förbi och testa en X-T2, det är en snabb kamera som ger riktigt bra bilder. Även nya X-Pro2 är snabb i fokuseringen och är helt klart användbar till mycket vilket Eriks bild visar. Tillsammans med XF 16mm kan du få så här läckra bilder!

Läs testet på X-T2 här: Fujifilm X-T2 Test + bilder