Canon EF 70-300/4-5,6 IS II USM

Test

Omfånget 70-300mm har varit använt under många år och Canon har lanserat ytterligare ett 70-300mm som vi har testat för att se vad den klarar av att presterna. Porträtt och djur är bland de populäraste för detta omfång...se vad vi tycker!

Mats skriver: Autofokuserar relativt snabbt och tyst tack vare USM-motorn. Stabiliseringen fungerar utmärkt och gör det möjligt att fotografera med upp till minst 4 steg längre slutartider än normalt, och IS känner av och anpassar sig automatiskt när man rör kameran i sidled vid panorering. Vid användning av stativ bör man stänga av IS eftersom det kan ge motsatt effekt. Låsknapp finns och är till för att zoomen inte ska glida ut av sig själv vid transport.

Hela testet hittar du här: Canon EF 70-300/4-5,6 IS II USM test