Sony lanserar

Nyhet

Nu har Sony kommit med ett nytt objektiv och det är kanske det "normalaste" man har i sortimentet, ett 50mm f/1,4 som har namnet Sony Planar T* FE 50mm F1.4 ZA med tillägget Zeiss. Det bådar gott.

Fast glugg med 11-bladig bländare (!), 2 asfäriska glas, ED-glas samt Zeiss T*-ytbeläggning. Vädertätad och med nya Super Sonic Wave Motor för tyst och exakt autofokus. Korta versionen är att man fyllt den med allt man kan och utgått från konstruktionen på 35mm f/1,4 som redan presterar mycket bra. Vi kan utgå från att den här gluggen verkligen presterar. Bländarringen går att ha med steg eller steglöst beroende på om man plåtar eller filmar. Närgräns är viktigt på 50mm och det är 0,45m på denna 778gr tunga 50mm-glugg. 72mm filterdiameter. Mera om den kommer inom kort på vår sida...

Boka ditt exemplar här: Sony Zeiss Planar T* FE 50/1,4 ZA