Sigma uppdaterar

Nyhet

Sigma har släppt en uppdatering för dig som använder 150-600mm tillsammans med telekonverter på Nikon D500. Det som händer är att kameran får information som gör att den överexponerar men nu är det löst!

Du som har en USB-dockningsstation kan göra detta själv (bra att ha en sån i framtiden för kommande uppdateringar) annars kan vi hjälpa dig som kör denna kombination att få ditt objektiv uppdaterat, kontakta vår service-avdelning. När det gäller USB-dockningsstationen så är det en smart produkt som även Tamron lanserat nyligen och den ger dig möjligheten att i framtiden uppdatera ditt objektiv enkelt och snabbt. Läs mera via länken nedan.

Läs testet på Sigmas 150-600mm här:
Sigma 150-600/5-6,3 DG OS HSM Contemporary
Sigma 150-600/5-6,3 DG OS HSM Sports

USB-dockan hittar du här:
Sigma USB-dockningsstation

Firmware hittar du här:
SIGMA Optimization Pro