Semester & inspiration

Har du inte fått det vädret du önskade? Se till att göra något kreativt nu när du har tid och vädret ändå är betydligt behagligare än för 6 månader sen - gör en timelapse för att föreviga sommaren!

Kolla in vår film som är en bra början (se länk nedan) och se till att hitta ett bra ställe där du kan få en miljö och vy som lämpar sig snyggt för en timelapse-film. Vi har en kund som berättade om att han övertalade personalen på ett hotell att låta honom plåta från taket för att få en vacker stadsvy. Din stad har säkert några vyer som du kan fånga vackert och fördelen med timelapse att de brukar bli bättre om det finns lite dynamik och action i vädret snarare än när det är en molnfri dag. Kolla vår film och den länkade filmen och testa det här själv!

Introduktion till timelapse: Youtube: Timelapse - en börjanl

Exempelfilm (Martin Wallgren): Youtube: Timelapse - Little Big Ships