Nikon firmware

Nyhet

Nikon har släppt en ny firmware till Nikon D500 och D3s den här veckan som finns att ladda ner redan nu. Kolla gärna in på Nikons Supportcenter med jämna mellanrum för det släpps även uppdateringar till äldre kameror.

Just nu finns nya uppdateringar till D500, D3s, S33, S2900 och A300. Uppdateringen på Nikon D500 beskriv så här av Nikon: Åtgärdade ett problem som ibland orsakade fel med vissa UHS-II SD-minneskort. Då vi kunde bekräfta att dessa var läsfel som inte uppstår i kameran utan i korten själva gick vi runt problemet med en lösning som tillfälligt växlar till UHS-I-läge när ett kortfel inträffar i UHS-II-läge. Kameran växlar tillbaka till UHS-II-läge när den stängs av och sedan slås på igen eller när väntelägestimern startas om. Kort-läsfel kan fortfarande inträffa efter uppdateringen, men det är mycket ovanligt.

Läs mera och hitta uppdateringar här: Nikon Nedladdningscenter