Motorsport!

Eftersom man ofta panorerar när man plåtar motorsport så är behovet av bildstabilisering inte lika stor som vid mycket annan fotografering, i regel ska man stänga av bildstabiliseringen när man aktivt rör objektivet som vid just panorering...

Vissa objektiv har ett par lägen på sin bilstabilisering som tex Normal och Sport eller Action och det sistnämnda är just för att fungera bättre när man själv rör på sig vid fotograferingstillfället. För dig som gillar motorsport och vill börja att fotografera så är just panorering något man måste få in känslan för även om det finns mycket annat att få med på bild och andra sätt att fotografera på men det är i särklass bästa sättet att skildra hastighet och action på! Det gäller att komma ut och träna och då är ett 70-200mm i regel ett bra val. Vi har Tamrons fina 70-200 med ljusstyrka f/2,8 för 5990kr till Canon, Nikon och Pentax och du bör kika på den om du saknar objektiv i detta omfång och gillar motorsport. Även porträtt, bröllop och mycket annat blir bra med just ett ljusstarkt 70-200. Kolla in via länkarna nedan, det här är en bra deal!

Tamron AF SP 70-200/2,8 Di IF Macro till Canon AF
Tamron AF SP 70-200/2,8 Di IF Macro till Nikon AF
Tamron AF SP 70-200/2,8 Di IF Macro till Pentax AF