The wall

En cool hoj förtjänar en cool bakgrund. En tegelvägg i sig är inget speciellt, inte heller lampan, men med hojen där tillsammans så blir det något bra.

En kompis ville att jag skulle fotografera hans motorcykel som han byggt på under vintern. Jag kände att jag ville inte bara ta bilder för dokumentation utan gärna få in lite lifestyle i bilderna. Jag tog några bilder med honom tillsammans med motorcykeln som blev riktigt bra. Men med tanke på hur motvillig modell han var så tvivlar jag på att han vill vara med här i bloggen, därför valde jag denna bild som jag gillar för den är så rakt av utan krusiduller men ändå cool. Bilden är tagen på 50mm, en brännvidd jag gillar för den förvränger i princip inget alls och den håller ett naturligt perspektiv. Eftersom bilden självklart är fotograferad i RAW så är det enkelt att lätta upp skuggorna men det det blev lite platt då. Här är bilden i stort sett "original". Nu återstår att se hur vi ska gå vidare med bilden. Svartvit? retro, typ 70-tal?, klatschigt och supermodernt? Vad tycker du?

Klicka här för större bild

/Thomas