Spöke

Gamla hus kan vara både vackra och lite skrämmande. Ser du spöket i övre fönstret?

En vän till mig följde med på denna tur och när vi var vid detta ödehus så sa jag att det skulle vara lite scary om man såg ett ansikte i övre fönstret som tittade tillbaka. Huuuu svarade han och rös. Några sekunder senare var vi helt överens om att busa med våra vänner på facebook. Jag tog en bild som jag sedan i Photoshop redigerade in ett knappt förnimbart ansikte i övre fönstret varpå han sedan kommenterade på facebook att det såg ut som ett ansikte. Naturligtvis vi fick lite kul reaktioner från andra som också såg ett ansikte och blev lite skärrade. Naturligtvis berättade vi för dem att det var på skoj och även de skrattade gott. Jag har tagit bilden på 35mm då det ändå är lite vidvinkel men ändå inte förvränger så mycket.

Klicka här för större bild

/Thomas