Sony FE 70-300/4,5-5,6 G OSS

Test

Sony har lanserat ett antal nya objektiv i år och vi förväntar oss att det kommer flera under 2016 och 2017 vilket gör Sonys system mer intressant än någonsin - du kanske också sneglar på Sonys A-serie?

Mats skriver så här om nya FE 70-300: Tack vare inbyggd vädertätning är optiken väl skyddad mot både damm och fukt. Den är därför användbar även när förhållandena inte är de allra bästa, men det finns ingen gummipackning runt bajonettfattningen. Känslan i fokus och zoomreglage är bra, och vid zoomning växer det ca 5,6 cm som mest på längden. Begränsning av fokusområdet finns från 3m till oändligt, vilket innebär att autofokus kan jobba snabbare ifall fotografen eller kameran missar motivet då den inte behöver vandra fram och tillbaka hela vägen mellan oändligt och närgränsen.

Hela testet hittar du här: Sony FE 70-300/4,5-5,6 G OSS, för E-fattning (fullformat)