Samsung Gear 360

Nyhet

När kunder och vänner frågar oss vad nästa "grej" är inom foto & video så är det svårt att svara med ett enda svar men det som ligger närmast till och kommer att öka snabbt är 360-video. Det tar upplevelsen till nästa nivå...

Vi har sen ett tag tillbaka de populära 360 Fly och Theta S från Ricoh men det har presenterats en del nya produkter men inget (nästan) har nått marknaden förutom Samsungs Gear 360 som snabbt blivit en succé! Kolla in filmen via produktsidan nedan, det ser riktigt, riktigt bra ut med tanke på pris och format. Vi väntar med spänning för att se vad Sony, Nikon, Canon, Panasonic, Olympus, GoPro och många andra starka spelare kommer med och vi tror att det under sommaren och hösten kommer att lanseras produkter inom 360 video. Kanske någon som överraskar? Mobiltillverkarna verkar heta på denna teknik. Läs mera om de produkter som finns idag:


Samsung Gear 360 Vit