Polis

Bland klassiska bilar så kändes denna mest klassisk den dagen...

Som ohälsosamt bilintresserad så hamnar jag på en hel del bilutställningar och jag kände att jag ville dela med mig av denna bild. Tagen på 35mm brännvidd. Jag har fotograferat bilar med verkligen alla brännvidder. Min favorit är 50mm, men bland de finaste bilder jag tagit har varit med 135mm men tyvärr så tillåter inte utrymmena alltid dessa objektiv så jag har gått över till 35mm. Jag använder oftast bländare 1,4 då jag vill få den speciella känslan i bilden som ett kort skärpedjup tillsammans med en fin bokeh ger. Personligen så känner jag att brännvidder kortare än 35mm förvränger bilen för mycket. De gånger jag har använt 16-35mm zoom har varit de allra enklaste men jag har aldrig varit nöjd med känslan i bilden i stället. Fast allt är ju naturligtvis tycke och smak. Min favorit är Mustang Fastback -67. Vilken är din favoritbil?

Klicka här för större bild

/Thomas