Lite bakom

Denna bild är till er andra upptäckare och äventyrare som tycker att asfalt är överreklamerat.

Vi har väldigt många som följer bloggen och det är verkligen roligt. Självklart så lyser våra egna intressen igenom på våra egna bilder, även om vi försöker variera oss. Vi har många som förstår exakt vad den här bilden förmedlar och det finns säkert lika många som inte alls gör det. Idag tillfredställer vi inte alla. Idag är det långt bort från all betong som gäller. Man kör någonstans, man upplever, man vandrar, man fotograferar och man kanske rent av grillar lite korv. Hittar man då också en sjö så har man laddat upp sig för flera dagar bland betong och asfalt. Denna bild är ett snapshot taget med iPhone 6S lite bakom en TGB13. Imorgon riktar vi mobilen rakt upp.

Klicka här för större bild

/Thomas