Inbjudan: 18 juni Umeå

Härmed bjuder vi in till en heldag med workshop, föreläsning och produktvisning tillsammans med Sony - lördag 18 juni med start kl 09:00 helt utan kostnad! Du måste anmäla dig och gör det redan nu!

Du hittar hela programmet på bilden ovanför så se till att se vad som passar dig bäst och anmäl dig till blogg@cyberphoto.se redan nu! Det blir en riktigt bra dag för alla som gillar fotografering men vill inspireras och lära dig något nytt. Workshopen på förmiddagen är perfekt för dig som vill komma igång med filmning eller är i startgroparna och behöver ha mera kött på benen. Dennis Ersöz har filmat länge och kan allt som finns att kunna kring filmning, det här är tillfälle om du tänkt börja att filma! Efter lunch fortsätter vi med en workshop i studiofotografering (ta med din egen kamera om du vill, mycket hands-on, även lånekameror finns på plats!) och vi avslutar dagen med en föreläsning av Magnus Lindbom som berättar om sitt landskapsfotograferande.

OBS! Du kan anmäla dig till antingen heldag eller till endast föreläsningen kl 16:00 separat om du vill komma på eftermiddagen och bli inspirerad av Magnus Lindbom!

En riktigt fin dag helt kostnadsfritt här i Umeå - ta chansen och anmäl dig redan nu!