Filma säkert

En kamera som ger otroligt mycket för pengarna är Panasonics GH4 som blivit en favorit och ett verktyg för många filmare i vårt land. Du har väl sett vår film som går igenom den här fina kameran? Om inte så gör det och köp en!

Filmen hittar du här: Youtube: Panasonic GH4 - genomgång

GH4 är en kamera som har nästan allt en filmare kan önska. Det är fortfarande ett begränsat antal kameror på marknaden som ger så mycket för pengarna och som överhuvudtaget har så många funktioner som GH4. Det mesta går att ställa in som man önskar och verktyg som zebra-mönster (kolla mera om det i filmen) och focus peaking finns så klart. Om du behöver att komma igång med filmning så lägg en order nu för priset är riktigt, riktigt bra för tillfället!

Läs vårt test, se vår film och beställ här: Panasonic Lumix DMC-GH4 kamerahus