Elinchrom till Sony

Nyhet

Idag lanserar Elinchrom en Skyport HS för Sony och de första exemplaren kommer nästa vecka! Elinchrom berättar att man kan använda ner mot 1/8000 med blixtar som har lång brinntid som Quadra HS.

Så här skriver Elinchrom själva: För optimal Hi-Sync, slutartider ned till 1/8000 sek, krävs blixt med lång brinntid som t.ex. Quadra HS-Head.
Elinchrom har även testat BRX, ELC Pro HD och Quadra Action-Head i kombination med Sony. Tack vare ODS funktionen (Overdrive sync) kan graderingen över bilden påverkas till det bättre även med dessa snabba blixtar. Bäst Hi-Sync resultat med denna typ av blixt blir det med spegellösa kameror samt modeller med sensorstorlek mindre än fullformat 24x36mm. Hi-Sync är en exklusiv teknologi från Elinchrom som gör det möjligt att synkronisera blixten på kortare tider än standard med Sony Kameror. Hi-Sync kan användas för slutartider ned till 1/8000 sek så att du kan reglera det omgivande ljuset, frysa extremt snabba motiv samt välja stora bländaröppningar för kort skärpedjup.

Läs mera här: Elinchrom Skyport Radiosändare Plus HS för Sony